Hop til hovedindholdet

Trinity Hotel & Konference Center logo

Fisk & Skaldyr - julespecial


Dato og tid

Fredag d. 15. november 2019 kl. 18:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 13. november 2019 kl. 12:00

Sted

Trinity Hotel og Konference, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia Trinity Hotel og Konference
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia

Fisk & Skaldyr - julespecial


Arrangementsbeskrivelse



Kulinarisk forkælelse i særklasse

Alternativ til den traditionelle og "tunge" julefrokost

Vi har skabt et alternativ til den traditionelle julefest og tunge julemad. En juleudgave af vores berømte fisk & skaldyrsaften.
Glæd dig til at kokkene tryller med de fineste ingredienser og råvarer der kan skaffes. En kulinarisk julefest, hvor man bliver veltilpas mæt på den gode måde til lette toner fra vores hyggepianist.

FØRSTE RUNDE PÅ BUFFET’EN
  • Skaldyrssuppe monteret med cava og fløde
  • Torskekroketter med hvidløgs/dild dip
  • Østers naturel
  • Røgede pil-selv rejer med citronmayo
  • Kogte krabbekløer med aoli
  • Taskekrabber med dild
  • Krebs med dild og citron
  • Jomfruhummer haler
  • Bouillonkogte havsnegle med persille
  • Marinereret grillet knivmusling m/toast & mayo
  • Salat med hvidløgsstegte tigerrejer
  • Cremet fiskesalat med porreaske og caviar
  • Hjemmegravad laks med lys dilddressing
  • Carpaccio af røget tun med wasabimayo

ANDEN RUNDE PÅ BUFFET’EN
  • Muslingegryde med appelsin, hvidvin og løg
  • Gratineret hummer med hollandaise og urter
  • Lynstegt tun i østens krydderi klæder med soya og sesam.
  • Skindstegt kulmule på bund af spinat og løg, hertil cremet hvidvinssauce
  • Bagt havbars med rosmarin
  • Havtaske hale anrettet med shitake svampe og brunet smør
  • Letrøget laks på sauteret spinat med hollandaise og glace
  • Garniture og saucer, der akkompagnerer retterne og stenovnsbagt brød

EFTERFØLGENDE
  • Stort fransk ostebord med portvinssyltede nødder og kiks
  • Panne cotta med syltet orangeskal
  • Creme brulee med vanilieiscreme
  • Danske æbler med vanilie og sprød butterdej


VELKOMST & VINBAR
Vi starter med et glas Cava og appetizers som velkomst fra kl. 18.00 og den store fisk- og skaldyrsbuffet er klar fra kl. 19.00.

595,-

pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer

920,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse:
pr. couvert for fisk & skaldyrsaften inkl. velkomstdrink og appetizer samt overnatning med stor morgenbuffet

Vinbar
– der vil på aftenen være mulighed for at gå på opdagelse i vores nye vinbar koncept.
Vinmenu – 3 skønne glas             kr. 195,-
Vinmenu ad libitum                     kr. 345,-

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >