Hop til hovedindholdet

Trinity Hotel & Konference Center logo

Fisk & skaldyrsaften

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Fredag d. 9. februar 2024 kl. 18:00 til 22:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 2. februar 2024 kl. 09:00

Sted

Trinity Hotel og Konference, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia Trinity Hotel og Konference
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia

Fisk & skaldyrsaften

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse

 

Klaus, vores dygtige køkkenchef, har i samarbejde med vores leverandører sammensat en forrygende fisk- og skaldyrsmenu. Kom og nyd en stemningsfyldt aften, hvor vi skal smage lækkerier fra havets spisekammer, der netop er bedst i de kolde vintermåneder.

Vores vintjenere har udvalgt vinene, som kan tilkøbes med vinbar ad libitum.

PS: Bemærk, at der er oksefilet med bearnaise på menuen, hvis der er nogen i selskabet, som ikke er til fisk og skaldyr.

Fisk- og skaldyrsaftens menu:

Velkomst:

  • Bobler og rogn på sprødt

Amuse:

  • Brændt jomfruhummerhale med grøn creme, syltet agurk & urter

Fra buffet, anrettet på is:

  • Frisk stenbiderrogn serveret med boghvedepandekager, løg & creme fraiche
  • Dugfriske Vadehavsøsters serveret med brændt citron & urte-tapanade
  • Rimmede kammuslinger med citrusgele & dild
  • Solbærsyltet vesterhavstorsk med rugbrødsknas
    3 slags rejer serveret med pisket mayo, syltet lime & hvidløgsolie
  • Kold- & varmrøget laks samt koldrøget helleflynder
  • Udvalg af årstidens sprøde salater, friskbagt brød & smør

Fra flammerne:

  • Klassisk fransk bouillabaisse med fisk og skaldyr
  • Skindstegt rødfisk med cremede hvedekerner
  • Bagt pighvar i flødecreme med røde bær
    Friskdampet symfoni af snegle og muslinger fra det danske hav i urter & vin
  • Dampede taskekrabbeklør med dildsauce & brændt citrus
  • Farseret sprutte med blæksauce
  • Lækkert udvalg af sæsonens grøntsager grillet på flammer
  • Helstegt dansk oksefilet på ben, serveret med sauce bearnaise & sprøde fritter

Dessert:

  • Husets konditor serverer søde fromager, italienske klassikere & oste fra kælderen

 

Pris for velkomst, amuse, fisk- og skaldyrsbuffet samt dessertbord:

695,-
pr. couvert

Vinbar ad libititum med udvalgte vine kan tilkøbes for kr. 495,-

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Trinity Hotel & Konference Center
Tlf: +45 82 27 17 17
rec@trinity.dk

Kontaktinformation til arrangør

Trinity Hotel & Konference Center
Tlf: +45 82 27 17 17
rec@trinity.dk