
Snack på bordet:
Chips på persillerod & pisket trøffelskum
Vildtpølse med rosmarin & mild sennepscreme
Amuse:
Syltet portobello med duxelles på sprængt gråand & efterårsurt
Forret:
Friterede vildsvinekæber med ristede kantareller, skummet røg & tyttebærsky
Granité:
På sure æbler & Sloe Gin
Hovedret:
Ryg af krondyr serveret med confiteret vagtel, spinatkrustade, jordskok i sylt, puré & sprødt samt langtidsbagt kartoffel i andefedt & timian
Dessert:
Konditorens lune æbletærte serveret med kanelparfait, romkogte mandler & rosiner toppet med knasende æblechips & sirup på mørk rom
Vildtaften inkl. vinmenu
kr. 995,-
pr. couvert
*social dining er et fantastisk koncept, hvor I er samme om en madoplevelse med de andre glade gæster ved rundborde i restauranten.
Hvorfor skal du prøve social dining? Det skal du fordi, at I har mulighed for at være sammen om en madoplevelse på en helt anden måde end normalt. Fokus er på det sociale samvær og maden.