Indlæser
Winemakers Dinner med Gerard Bertrand
Dato og tid
Lørdag d. 26. januar 2019 kl. 18:00 til 23:00
Tilmeldingsfrist
Fredag d. 25. januar 2019 kl. 09:00
Sted
Trinity Hotel og Konference,
Gl. Færgevej 30, Snoghøj,
7000 Fredericia
Trinity Hotel og Konference
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia
Winemakers Dinner med Gerard Bertrand
Arrangementsbeskrivelse
Kom og nyd en skøn Winemakers Dinner - med 5 retter og 6 udvalgte vine fra Gérard Bertrand.
I anledning af Trinity’s udnævnelse som Gérard Bertrand ambassadør i Danmark, har vi skabt en kulinarisk aften, hvor hans vine virkelig kommer til sin ret. Eksport manager Lambert-Willem Manden fra Gérard Bertrand vil kort introducere virksomheden og efterhånden som aftenen skrider frem, fortælle om de vine vi skal smage til hver ret.
WINEMAKERS MENU
APETIZER
Ballerine Brut
hertil små snacks med saltede nødder,
rodfrugtchips og urtedip.
FORRET
Reserve Speciale Sauvignon Blanc
hertil meunierestegt kulmulefilet med trøfler,
serveret på bund af vinterurter og en
cremet hvidvinssauce.
MELLEMRET
Gerard Bertrand Cigalus Blanc
hertil lun hummersalat med springløg, shitake,
æble og kraftig hummerglace.
HOVEDRET
Chateau Villemajeou Grand Vin 2012
hertil duet af kronhjort og fasan med brunet
blomkålspuré, ristede kejserhatte, pommes
fondant og portvinsglace.
OST
Gerard Bertrand Cigalus Rouge 2016
hertil franske oste med hjemmebagt nøddeknæk
og oliven nicoise.
DESSERT
Gerard Bertrand Banyuls
hertil chokoladespir af Valrhona chokolade
med hindbær og sprød pistcietuille.
Winemakers Dinner, 5 retter og 6 vine
kr. 595,-
pr. couvert.
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >