Indlæser
Chritianskirkens Fundraiser Gallamiddag
Dato og tid
Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 18:00 til 22:00
Tilmeldingsfrist
Onsdag d. 20. februar 2019 kl. 09:00
Sted
Christianskirken i Fredericia,
Christiansvej 4,
7000 Fredericia
Christianskirken i Fredericia
Christiansvej 4
7000 Fredericia
Chritianskirkens Fundraiser Gallamiddag
Arrangementsbeskrivelse
KOM TIL FUNDRAISER GALLAMIDDAG
OG STØT DET NYE VÅBENHUS OG BRONZEPORTAL
Vi har iværksat en række initiativer, der økonomisk kan bidrage til ombygning af våbenhuset og etablering af Bronzeportalen Alfa og Omega.
Vi håber, at du og mange andre vil slutte op om denne revitalisering af Christianskirken i Fredericia, ved at deltage i vores fremtidige tiltag.
Denne Galla Fundraiser vil byder på gastronimisk 3-retters oplevelse, som F & B Chef Stig Schurmann Hansen fra Trinity Hotel & Konference Center har komponeret og doneret.
Våbenhuset udvides med 60 m² ved ombygningen. Denne plads har kirkens menighed længe savnet. I stedet for den bestående dobbeltdør har billedhugger Bjørn Nørgaard skabt en samlet bronzeportal, der har to dobbeltporte og et tympanon (en frise) hen over dem begge. Både portene og tympanonet beklædes med figurative bronzerelieffer på ydersiden og blanke stålplader med inskriptioner på indersiden.
Det er planen, at det samlede værk skal stå færdigt ved udgangen af 2019. Menighedsrådet håber, at Dronningen vil deltage i indvielsen.
PROGRAM GALLA FUNDRAISER TORSDAG DEN 21. FEBRUAR 2019
Kl. 18.00 Velkomst med bobler & appetizer
- Min. 1 halleluja fra Christianskirkens Drenge- & Mandskor
- “Steinway to Heaven” opføres af kirkens organist Hans Esbjerg
Kl. 18.30 3-retters galla middag med vine
- Festtale
- Indlæg v/ Jørgen Vig Knudstorp
- Musikalsk indslag v/ Amin Jensen
Kl. 22.00 Tak for i dag
Pris kr. 1.500,-
for 3-retters middag med vine og underholding,
som går ubeskåret til kirkens nye våbenhus og bronzeportalen Alfa & Omega
Christianskirkens gallamenu og vine
Velkomstdrink
Charles Montaine Champagne Demi Sec / Brut
Appetizer
Sprøde hønsechips & maltchips
med urtedip og trøffelmayonnaise
Lille spyd med Parmaskinke & oliven
Forret
Koldpocheret torsk
med syltet selleri, unika fløde og dild
∂
Chateau Mont Redon Réserve Blanc 2017
Hovedret
Krondyrfilet og rillette af kalvespidsbryst
med svampe, puré på persillerødder, rødbede,
brombærglace og pommes fondant
∂
Chateau Mont Redon Chateauneuf du Pape Rouge 2015
Dessert
Chokolade surprice
med syltede amerena kirsebær og knas
∂
Quinta do Pégo 2013 LBV
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >