Hop til hovedindholdet

Trinity Hotel & Konference Center logo

Chritianskirkens Fundraiser Gallamiddag


Dato og tid

Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 18:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. februar 2019 kl. 09:00

Sted

Christianskirken i Fredericia, Christiansvej 4, 7000 Fredericia Christianskirken i Fredericia
Christiansvej 4
7000 Fredericia

Chritianskirkens Fundraiser Gallamiddag


Arrangementsbeskrivelse


KOM TIL FUNDRAISER GALLAMIDDAG

OG STØT DET NYE VÅBENHUS OG BRONZEPORTAL

Vi har iværksat en række initiativer, der økonomisk kan bidrage til ombygning af våbenhuset og etablering af Bronzeportalen Alfa og Omega.

Vi håber, at du og mange andre vil slutte op om denne revitalisering af Christianskirken i Fredericia, ved at deltage i vores fremtidige tiltag.

Denne Galla Fundraiser vil byder på gastronimisk 3-retters oplevelse, som F & B Chef Stig Schurmann Hansen fra Trinity Hotel & Konference Center har komponeret og doneret.  

Våbenhuset udvides med 60 m² ved ombygningen. Denne plads har kirkens menighed længe savnet. I stedet for den bestående dobbeltdør har billedhugger Bjørn Nørgaard skabt en samlet bronzeportal, der har to dobbeltporte og et tympanon (en frise) hen over dem begge. Både portene og tympanonet beklædes med figurative bronzerelieffer på ydersiden og blanke stålplader med inskriptioner på indersiden.

Det er planen, at det samlede værk skal stå færdigt ved udgangen af 2019. Menighedsrådet håber, at Dronningen vil deltage i indvielsen.

PROGRAM GALLA FUNDRAISER TORSDAG DEN 21. FEBRUAR 2019

Kl. 18.00    Velkomst med bobler & appetizer
  •     Min. 1 halleluja fra Christianskirkens Drenge- & Mandskor
  •     “Steinway to Heaven” opføres af kirkens organist Hans Esbjerg

Kl. 18.30    3-retters galla middag med vine
  •     Festtale
  •     Indlæg v/ Jørgen Vig Knudstorp
  •     Musikalsk indslag v/ Amin Jensen

Kl. 22.00    Tak for i dag


Pris kr. 1.500,-
for 3-retters middag med vine og underholding,
som går ubeskåret til kirkens nye våbenhus og bronzeportalen Alfa & Omega

Christianskirkens gallamenu og vine

Velkomstdrink
Charles Montaine Champagne Demi Sec / Brut

Appetizer
Sprøde hønsechips & maltchips
med urtedip og trøffelmayonnaise
Lille spyd med Parmaskinke & oliven

Forret
Koldpocheret torsk
med syltet selleri, unika fløde og dild

Chateau Mont Redon Réserve Blanc 2017

Hovedret
Krondyrfilet og rillette af kalvespidsbryst
med svampe, puré på persillerødder, rødbede,
brombærglace og pommes fondant

Chateau Mont Redon Chateauneuf du Pape Rouge 2015

Dessert
Chokolade surprice
med syltede amerena kirsebær og knas

Quinta do Pégo 2013 LBV

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >