Hop til hovedindholdet

Trinity Hotel & Konference Center logo

FISK- & SKALDYRSAFTEN


Dato og tid

Fredag d. 8. februar 2019 kl. 18:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 8. februar 2019 kl. 15:00

Sted

Trinity Hotel og Konference, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia Trinity Hotel og Konference
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia

FISK- & SKALDYRSAFTEN


Arrangementsbeskrivelse




Velkomst
Cava og en lille appetizer

Forretter
Stenbiderrogn med rødløg og creme fraiche.
Fiskesalat med bacon og syltet rødbede.
Roulade af røget laks med dild og kørvel.
Kogte krabbeklør med citron og dilddressing.
Lun farseret rødspættefilet på spinat i cremet hvidvinssauce.
Cremet muslingesuppe med urter og hvidvin.
 
Hovedretter
Tun steak med citrongræs og ingefær.
Stegt rødfisk med marinerede shitake svampe.
Laks papilotte med citron, æbler og fennikel.
Medaillon af kulmule med parmaskinke og porre.
Fish & Chips med aioli og vinaigrette.
Skaldyrsragout i sprød butterdej.
 
Udsøgte garniturer der passer til de enkelte retter vil blive serveret til.
 
Desserter
Chokolademousse i glas med kirsbærknas.
Saltet karamel med nødder og vanilje.
Triniyty's hjemmelavede is a la Stracciatella.
Crème Brûlée med rørt vaniljeiscreme.
 
Vi starter med en velkomstdrink kl. 18.00
og buffetten serveres kl. 19.00.

Pris: 425,- kr. pr. couvert

Vintilbud
Vinmenu - 3 skønne glas             kr. 195,-
Vinmenu ad libitum                     kr. 345,-
Vores vinkort er naturligvis også tilgængeligt

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >